Jjoriki.com
Jjoriki

В 1937 році. тов.КАЛінін першим звернувся до сувєтського народу з новорічними привітаннями,потім в 1944 році був Клім Варашілов, діктори Лєвітан,Кірілов..

Дарагой Лєонід Ільіч (Брєжнєв) в 1970 році започаткував традицію тєлєпіздєжа сувітському народу про тяжьолий год і лутчій наступающій. І ось в кінці 20 сторіччя Україна отримала Незалежність, але совкова залежність -  не вибилась з голів люмпена.І куЧМО дружньо за алкашом єльцінім почав з ентузіазмом пиздіти "про те який був тяжкий попередній рік і який заєбацький буде прийдешній".Люмпену це подобалось (бо десятилітня совкова залежність нікуди не вивітрилась) і коли лохорат дружньо розложив сраки коло галубих екранов,відкупорив дешеву шипучку під назвою "Савєцкає шампанкоє" зі збудженням хотів послухати черговий  оптимістичний піздьож (всі як один включили канал де іде  шоу з дєшьовим не українцем-клоуном який всіх вже забембав),- "куранти" раптом "нє прабілі"...

Вивітрились сцяки в хрусталі,олів'є з шубою перестало збуджувати ,навіть шмурдяк-коньяк  під назвою "Шустав",почав віддавати дешевою джагою підфарбованою заваркою ..

До чого це я. Прочитав один комент від відомого гівноінфовалантьора :" Зєлєнский нарушіл інстітут Презідєнства в Україне,за єто єго нада прівлєчь к угаловнай атвєтственності !" А у нас шо вже в Конституції записано про обовязковий перегляд промови Гаранта ?

PS І вдягайте ви вишиванки,пишіть, що "Україна для українців", кричіть про "пут.хло" хоч тисячу разів ,подивіться на себе уважно -десь глибоко всередені вас сидить таваріщ Калінін, який  разом з Брєжнєвим наминає  алів'є.

...

Додати коментар